Jason Denayer için rakip Leeds!
Galatasaray’ın kiralamak istediği Belçikalı defans Denayer için Leeds United devreye girdi. İngiltere Championship takımı Leeds, M.City’le görüşme halinde.

Galatasaray, Jason Denayer’e kavuşmada sorun yaşıyor.
Manchester City’nin hocası Guardiola’nın ilk önce kadroda yer vermesi sonrasında tapusu için 10 milyon euro istenmesi Sarı-Kırmızılılar’ı zorlamıştı. Şimdi de İngiltere Championship ekiplerinden Leeds United rakip oldu.
İngiliz basınında, Belçikalı defans oyuncusu için iki kulübün görüşme halinde olduğu belirtildi. Leeds’in 1 yıllık kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Jason Denayer, daha önce G.Saray’da çok mutlu olduğunu ve kalmak için tüm şartları kabul edeceğini açıklamıştı.
Taraftarlar da oyuncunun tekrar dönmesini istiyor. Özellikle Teknik Direktör Terim, Denayer’siz defansa hattına da pek güvenmiyor.
Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta pay sahibi olan Denayer için tekrardan görüşme yapılacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
