Jason Denayer için Çin açıklaması
Bonservisi Manchester City'de bulunan Jason Denayer için Çin iddiaları gelmeye başladı. Belçikalı oyuncunun menajeri McLoughlin, Webaslan'a konuştu.
Galatasaray'da forma şansı bulamayan Jason Denayer için transfer iddiaları gelmeye devam ediyor. Manchester City ile olan sözleşmesi devam eden ve sezon sonuna kadar Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Denayer için Çin merkezli transfer iddialarının dozajı artmaya başladı.
Çin Ligi ekiplerinden Shandong Luneng'in transfer listesinde yer alan Denayer konusunun Manchester City ve Galatasaray arasında nasıl çözümleneceği merakla beklenirken; Belçikalı oyuncunun menajeri Eamon McLoughlin, Sporx'e açıklamalarda bulundu.
Çin'den şu ana kadar resmi bir teklif almadıklarını ifade eden McLoughlin, "Jason şu anda %100 hazır değil. Bu yüzden forma şansı bulamıyor. Bunun dışında herhangi bir problem yok. Şu anda Denayer Galatasaray'da. Herhangi bir teklif yok. Ama ne olacağı bilinmez. Sezon sonunda göreceğiz." şeklinde konuştu.
HABER: Okan ATEŞ
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Chelsea karşısında net galibiyet!

Liverpool, Atletico Madrid'i 90+2'de yıktı!

PSG, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı!

Real Madrid ve PSG, Saliba'nın peşinde!

Real Madrid'e Alexander-Arnold şoku!

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"
