Jardel ortaya çıktı! Hayali...
Galatasaray'da attığı gollerle taraftarın sevgilisi olan Brezilyalı Mario Jardel, 39 yaşında olmasına rağmen hala futbol oynamak için can atıyor.

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve UEFA Süper Kupası'nın kaldıran 39 yaşındaki Mario Jardel, önümüzdeki sezon Brezilya'nın Gremio takımında forma giymek istediğini açıkladı.
2010 yılından Bulgaristan'ın Cherno takımında forma giydikten sonra resmi herhangi karşılaşmaya çıkmayan Jardel, Brezilya basınına yaptığı açıklamada, Libertadores Kupası dolayısıyla Gremio'nun birçok maç oynayacağını belirterek; "Sanırım onlara yardım edebilirim. Bu benim hayalim" diye konuştu.
Gremio forması ile daha önce 65 gol kaydeden Jardel, daha sonra İngiltere'de Bolton forması giymiş, burada profesyonel davranmamakla ve fazla kilolu olmakla eleştirilmişti.
Her zaman önündeki engelleri aşmaya çalışan bir insan olduğunu belirten Jardel; "Ronaldo bana bir yardım maçı için davet yolladı. Orada da oynayacağım. Şu anda yıllanmış şarap gibiyim. Ve hala iyiyim" diye konuştu.
21 yıllık profesyonel futbol yaşantısı olan Jardel, Gremio'dan sonra 4 sene Porto forması giymiş daha sonrada 2000/01 yılında Galatasaray'da top koşturmuştu.
Brezilyalı futbolcu Galatasaray forması ile çıktığı 24 karşılaşmada 22 gol kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Kim Min-Jae açıklaması

Brighton'dan Baleba kararı: 120 milyon Euro!

Benfica, Antony'yi kiralamak istiyor

Torino, Simeone'yi açıkladı!

Bayern Münih'ten Nicolas Jackson hamlesi!

Real Madrid'den Garcia'ya yeni sözleşme!

Juventus'ta Vlahovic belirsizliği

Thomas Partey, Villarreal'e gitti

Lucas Digne, Aston Villa ile devam dedi

Como'dan Tottenham'ın 40 milyon euroluk teklifine ret!
