Jan Kuchta'dan Galatasaray itirafı!
Sparta Praglı futbolcu Jan Kuchta, Galatasaray'a mağlup oldukları maçın ardından açıklama yaptı.
Sparta Praglı futbolcu Jan Kuchta, Galatasaray'a mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
"Galatasaray gibi büyük bir kulübe eleyeceğinize nasıl inanıyorsunuz?" sorusuna Jan Kuchta yaptığı açıklamada, "Maç için gelen taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi evimizde bize harika bir ortam yaratacağına inanıyorum. Galatasaray'a sıkıntı çıkardık. Betis, Kopenhag, Rangers gibi aynı kalitede takımlara yaptığımız gibi. Bu yüzden Galatasaray'ı sahamızda yenip eleyeceğimize inanıyoruz." dedi.
"G.SARAY'I YENEBİLİRDİK"
Şanssız bir gün geçirdiklerinden bahseden Kuchta, "Eğer şans azıcık yanımızda olsaydı, Galatasaray'ı burada mağlup edebilirdik. Seyirciler için zevkli bir maç oldu. Her iki takım da hücum gücünü ortaya koydu. Ne yazık ki bizim hatalarımız sonucu belirledi. " açıklamasını yaptı.
Jan Kuchta, "Güçlü bir ekibimiz var. Baskının üstesinden geldik, turu kendi evimizde geçecek yeteneğe sahibiz." ifadelerini kullandı.
"HAKEM BASKIYA BOYUN EĞDİ"
Başarılı oyuncu hakem kararlarıyla ilgili, "Hakemin Rynes'e verdiği kırmızı kartın nedenini göremedim. Hakem oyundan koptu, bu kırmızı kartta sanırım baskıya bir nebze de olsa boyun eğdi." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!


























