İzinsiz kuş uçmayacak!
Florya’ya disiplini getirmek için uğraş veren Mustafa Denizli, hem takımı antrene ediyor hem de sorunları aşmak için çabalıyor.
Milliyet
Geçen sezonki başarılı tablodan sonra bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Cim-Bom’a disiplin kazandırmaya çalışan Mustafa Denizli, işe Florya’dan başlamıştı.
Denizli’nin bu kapsamda tesislere kimin girip çıktığını denetim altında tutacağı belirtildi. Kapıya talimat veren deneyimli teknik adam, kendisinden habersiz tesislerde kuş bile uçmamasını söyledi.
Futbolcuların günlük alacağı kaloriden, yemek menüsüne, oda sıcaklıklarından yine kalınan odalardaki eşyalara kadar her detayla ilgilenen Denizli’nin, tesisleri disipline etmek için kimin giriş çıkış yaptığını kontrol altına almak istediği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

























