İtalyan devinden Barış Alper'e yakın takip!
Yeni sezonda kadrosuna bir forvet takviyesi yapmak isteyen Milan'ın, Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'ı da izlediği öne sürüldü.
Milan'ın Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek izlediğinin yazılmasının ardından yine İtalya'dan flaş bir iddia gündeme geldi.
İtalyan basınında yer alan haberde, Milan'ın yeni sezonda kadrosuna bir forvet takviyesi yapmak istediği aktarıldı.
Stefano Pioli'nin ekibinde Olivier Giroud'un yaşı nedeniyle artık her maçta yer almasının zor olduğu bu nedenle Milan'ın bir golcü takviyesi yapmak istediği belirtildi.
BARIŞ ALPER DE LİSTEDE
Milan'da forvet transferi için öne çıkan ismin Lille forması giyen Jonathan David olduğu ifade edildi. Ancak İtalyan ekibinde son dönemde öne çıkan başka isimler de olduğu ve bu isimlerin Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz ve Benfica'dan Peter Musa olduğu öne sürüldü.
Barış Alper Yılmaz'ın genelde sağ kanat oynadığı hatırlatıldı. Ancak 23 yaşındaki futbolcunun santrfor olarak da oynayabildiği ve Türk Milli Takımı'na Hırvatistan karşısında galibiyeti getiren golü attığı kaydedildi.
GALATASARAY PERFORMANSI
Galatasaray'a 2021 yılında transfer olan milli futbolcu, sarı-kırmızılı forma altında 69 maçta 4 gol attı ve 5 asist yaptı.
Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.
İtalyan medyasındaki haberde, Milan'ın nihai forvet hedefleri için ise birkaç ay daha beklenmesi gerektiği iddia edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Athletic Bilbao'da Edin Terzic dönemi

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"



























