İsveç'te futbolculara test yapılmayacak
İsveç Futbol Federasyonu, 14 Haziran'da tekrar başlamayı planladıklarını belirterek hiçbir oyuncuya test yapılmayacağını açıkladı.
İsveç'te futbolculara antrenman ve maç öncesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi yapılması zorunlu olmayacak.
İsveç Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, salgın nedeniyle askıya alınan liglerin 14 Haziran'da seyircisiz olarak başlatılmasının planlanlandığı hatırlatılırken, bu kapsamda futbolculara antrenman ve maç öncesi Kovid-19 testi uygulanmasının ise zorunlu olmayacağı belirtildi.
Tesislere geldiklerinde form dolduracak olan futbolcuların sahaya çıkıp çıkmayacaklarına kulüp doktorları tarafından karar verileceği ifade edildi.
"İSTEYEN KENDİ TESTİNİ YAPTIRABİLİR"
Federasyondan yapılan açıklamada, "Futbolcular işini yapmalı. Semptomları taşıyan oyuncular kadroya alınmayacak. Bu oyuncular, hastanelere gidip kendi testlerini yaptırabilir." ifadeleri yer aldı.
Worldometer internet sitesinin verilerine göre, koronavirüse karşı hafif önlemlerle mücadele eden İsveç'te şimdiye kadar 27 bin 272 vaka görülürken, 3 bin 313 kişi hayatını kaybetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Luciano Spalletti'den Kenan Yıldız açıklaması

Juventus'ta Galatasaray öncesi iki soru işareti

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Juventus'tan Galatasaray maçı öncesi Kenan Yıldız kararı!

Spalletti'nin kaderi 'sarı-kırmızı'ya bağlı!

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı























