İsveçli'den Burak ve Drogba itirafı!
Kasımpaşa'nın başarılı kalecisi Isaksson, Galatasaray'ın yıldızları Bruma, Drogba ve Burak Yılmaz hakkında ilginç sözler kullandı.
Bugün

Türkiye'de önemli golcülerin olduğunu söyleyen İsveçli kaleci, ''Bence Türk Ligi’nde çok iyi golcüler var. Burak Yılmaz, Drogba gibi... Onlara karşı oynamak çok kolay olmuyor. Zorlu golcüler'' ifadelerini kullandı.
Galatasaray'ın Cristiano Ronaldo ile kıyaslanan genç yıldızı Bruma'ya da övgüler yağdıran Isaksson, İsveç ile Portekiz arasında Dünya Kupası için oynanacak play-off maçını da değerlendirdi ve ''Portekiz favori gözüküyor. Ronaldo’ya karşı oynamak elbette zor olacak. Belki Bruma da bize karşı oynayabilir. Çok genç, yetenekli ve beğendiğim bir oyuncu. Ama benim için bu iyi bir şey. Ne olursa olsun, kazanmaya çıkacağız'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Florian Wirtz'ten Galatasaray'a mesaj!

Stuttgart, Fenerbahçe öncesi deplasmanda kayıp!

Bruno Genesio: "Berke için penaltı kurtarmak bir hobi"

Berke Özer: "Sevgilime söz verdim, gol yemedim!"

Cesc Fabregas'tan Zirkzee'ye kanca!

Leipzig'den Werner kararı!

De Bruyne'den Hojlund - Haaland benzetmesi!

Bayern Münih'in Michael Olise planı!

Tebas'tan Manchester City ve PSG'ye sert eleştiri!

Aurelio De Laurentiis, hakim karşısına çıktı!
