"İstikrar Bey diyeceksiniz"
Galatasaray'ın başında aldığı başarılı sonuçlar ve oynattığı pozitif futbolla beğeni toplayan Jan Olde Riekerink kadro istikrarını da yakaladı.
Sabah
Galatasarayımızda altyapıda görev yaparken Mustafa Denizli sonrası A Takım'ın başına getirilen Jan Olde Riekerink, kısa sürede kazandığı 2 kupa ve başarılı sonuçlarla yerini iyice sağlamlaştırırken kadro konusunda istikrarlı seçimleriyle dikkat çekti.
Sarı-kırmızılılarda Roberto Mancini, Hamza Hamzaoğlu ve Mustafa Denizli dönemlerinde bir türlü yakalanamayan 11 istikrarı Hollandalı çalıştırıcı ile sağlandı. Bu sezon Süper Lig'de oynadığı son beş maçında aynı 11'le mücadele eden Galatasaray, geçtiğimiz sezonun ilk 13 haftasında hep farklı kadrolarla sahaya çıkmıştı.
SABRİ BİR ADIM ÖNDE
Riekerink, G.Birliği deplasmanında sistemi değiştiriyor. Hollandalı hoca 1-0 geride kapatılan ilk yarının ardından sakat olan Sneijder'i, Podolski ile değiştirmiş ve çift forvete dönen sarı-kırmızılılar maçı 3-1 kazanmıştı.
Sneijder'in yokluğunda 4-4-2 sistemini düşünen Riekerink, Podolski- Eren ikilisiyle gol arayacak ve kanatlarda Yasin ile Bruma değişmeli görev yapacak. Hollandalı hoca, Sofya maçında Cavanda'yı denese de Sabri forma için bir adım önde.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!

Chelsea'de yaprak dökümü! Tam 16 oyuncu gönderilecek

Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı

Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!




























