İstenmeyen adam
Son Akhisar Belediye maçında cezalı olan Selçuk'un yokluğunda alınan 6-1'lik galibiyet, tecrübeli futbolcuyu iyice tartışılır hale getirdi.
Milliyet
Selçuk'un oyun içindeki etkinliğinin azalmasında ilk faktör şüphesiz Roberto Mancini ile beraber değişen oyun formatı oldu. Çünkü İtalyan teknik adam dörtlü savunmanın önünde ya Yekta ya da Ceyhun'u oynatıyor. Bu durum Selçuk'un daha fazla sorumluluk almasının önüne geçiyor.
Selçuk; lig, kupa ve Avrupa'da 88 maçta 24 gol atıp, 29 asist yaptığı önceki iki sezonda göbekte Felipe Melo ile beraber oynuyor ve topla daha fazla buluşuyordu. Mancini'den sonra Selçuk'un göbek yerine sağ ve sola yakın oynaması etkinliğini azalttı.
ŞU ANA KADAR 31 MAÇ OYNADI
Yıldız futbolcunun koşu mesafelerinde bir düşüş gözlenmezken, duran toplarda da Mancini ile beraber Selçuk İnan daha az topun başına gitmeye başladı. Milli oyuncunun bu sezonki istatistikleri geride kalan iki yıla göre daha düşük görünüyor. Ancak dibe de vurmuş değil.
Şu ana kadar Süper Lig, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere üç kulvarda 31 maça çıkan Selçuk, 6 gol atarken, 6 kez de asist yaptı. Sarı-kırmızılı futbolcuyla ilgili tartışmalar görünen o ki devam edecek. Mancini oyun formatından vazgeçmezse Selçuk'un saha içindeki pozisyonu da değişmeyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den ligde yine kayıp!

Malen coştu, Roma üç puana uzandı

Paris, Monaco'nun dev serisini bitirdi!

Luciano Spalletti'den Galatasaray maçı itirafı!

Chelsea'de Liam Delap için ayrılık ihtimali!

Sergi Roberto'dan Kenan Yıldız itirafı!

Michael Olise için ayrılık yanıtı!

Gabriel Jesus'tan yeni sözleşme açıklaması

Real Madrid için sürpriz aday: Deschamps

Juventus, Spalletti'nin sözleşmesini uzattı




























