İşte verilen karar...
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Antrenörü Ümit Davala hakkında verilen idari tedbir kararını geri çekti.
Anadolu Ajansı
Kurul toplantısının ardından yapılan açıklamada, Sanica Boru Elazığspor-Galatasaray maçında yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle dünden itibaren idari tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen antrenör Davala ile ilgili başvurunun incelenmesi sonucunda, hakkındaki idari tedbir kararının kaldırıldığı belirtildi.
Kurul, A2 Ligi'nde geride kalan haftada yaşanan olaylar nedeniyle iki futbolcu ve bir teknik adama da çeşitli cezalar verdi. Kasımpaşa A2 Takımı'ndan futbolcu Metin Sevinç 4 maç, Kartalspor A2 Takımı'ndan futbolcu Anıl Şahin 3 maç, Adana Demirspor A2 Takımı'ndan teknik sorumlu Timuçin Cengiz Hoşfikirer de 1 maç ceza aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Endrick, Olimpik Lyon'u uçuruyor!

Barça, 1 gün içinde liderliği geri aldı

Aston Villa, Newcastle United'a acımadı

Genoa'dan müthiş geri dönüş; Ekuban'dan gol!

Chelsea de Crsytal Palace'a nefes aldırmadı

Sörloth ve Almada attı, Atletico Madrid kazandı

Sassuolo, yedi maç sonra nefes aldı!

Bernardo Silva, Barcelona'yı istiyor

PSG ile Barcelona anlaştı: Dro Fernandez

Alan Shearer'dan Liverpool'a eleştiri!



























