İşte Sneijder için istenen rakam!..
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Galatasaray'a Wesley Sneijder için bir teklif yaptığı, yönetimin de cevap olarak bir bonservis bedeli belirlediği ifade edildi.
Star
Sneijder kalmak istiyor
Star Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray Yönetimi, “Sneijder’in bonservisini sadece para karşılığı verebiliriz. Bu rakam da 15 milyon euro’dur. Bunun dışında başka bir futbolcunun da içinde olduğu teklifleri kabul edemeyiz” dedi. Öte yandan Sneijder, “Galatasaray’da mutluyum ve ayrılmayı düşünmüyorum. Şampiyonlar Ligi’nde yapacak işlerimiz var” diyerek ManU’ya kırmızı ışık yaktı.
Snejder ilk yarıda Galatasaray formasıyla 12 lig maçına çıkarken 5 gol attı ve 2 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde de 2 golü bulunan Hollandalı futbolcu Mancini’nin takıma gelmesinden sonra performansını yükseltti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"

Calum McFarlane: "Artık tepki verme zamanı!"

Vitor Pereira: "Çalıştığım en iyi gruplardan biri"

Joao Pedro: "Sorun teknik direktör değil"

Nottingham Forest, deplasmanda Chelsea'yi dağıttı!

Real Madrid'e kötü haber: Ferland Mendy

Real Madrid'de Mbappe krizi

Manchester City'den PSV'ye gidiyor!
























