İşte Okan Buruk'un yeni hedefi!
OKAN BURUK'UN GÖZÜ AVRUPA'DA
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, üst üste şampiyonluklar sonrası gözünü Avrupa'ya çevirdi.
AVRUPA PERFORMANSINA ELEŞTİRİ
Galatasaray'daki Avrupa performansı tartışmalara neden olan 51 yaşındaki teknik adam, bu kez Avrupa'da farklı bir performans ortaya koyma hazırlıkları yapıyor.
FIORENTINA VE ROMA
İtalyan ekipleri Roma ve Fiorentina'nın gündemine gelen başarılı teknik adam, Galatasaray'da kalmak ve Türkiye'de yakaladığı üst üste şampiyonluk başarılarını Avrupa'da ulaşacağı yeni başarı ile taçlandırmak istiyor.
BAŞKAN ÖZBEK İLE BİRLİKTE DEVAM!
Galatasaray'da 2022 yılında göreve başlayan Dursun Özbek, takımın başına Okan Buruk'u getirmişti. İki isim birlikte üç yıl üst üste şampiyonluk başarısı yakaladı.
DEVAM ET BASKISI
Galatasaray'da camia başkan Dursun Özbek'in de göreve devam etmesini istiyor. Sarı-kırmızılı camia, seçime bir yıl daha olmasına rağmen başarıları ve devam eden projeler nedeniyle Dursun Özbek'in görevde kalması için baskı kurmaya devam ediyor.

Leipzig, sahasında 2 golle galip!

Roma'dan deplasmanda rahat galibiyet

Aston Villa, Rogers'ın golleriyle kazandı

Feyenoord evinde şoke oldu: NEC Nijmegen'den 4 gol

Enes Ünal, İngiltere manşetlerini salladı!

Florentino Perez'den Barcelona ve İspanyol hakemlerine tepki!

Bayern Münih'te Olise ile yüksek uçuş!

Marcao'dan açıklamalar: Galatasaray, Fenerbahçe, Kerem

PSG, sahasında rahat kazandı!

Rennes, Monaco'yu farklı geçti
























