İşte Mustafa Cengiz'in ocak planları!
21 Şubat tarihine ertelenen mahkemeye kadar seçim tehlikesi ortadan kalkarken, Başkan Mustafa Cengiz yoğun bir mesai harcıyor. İlk hedef Florya’yı geri almak. Başkan tüzüğü de değiştirirse, Ocak ayında kongreye gidip, adaylığını açıklayabilir.

Galatasaray’da yönetim bazında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Muhalefet Başkan Mustafa Cengiz’i koltuktan indirmek için her şeyi denerken, Faruk Süren’e ‘aday ol’ baskısı var. Cengiz ve yönetimi ise mahkemenin 21 Şubat’a ertelenmesiyle rahat bir nefes aldı.
Başkan, iki önemli konu için hemen düğmeye bastı. Mustafa Cengiz’in ilk hedefi, Florya’nın tapusunu geri almak. Emlak Konut ile yapılan anlaşmayı tamamen feshetmeye çalışan Başkan, üst üste görüşmeler gerçekleştiriyor. Bunun için daha önce Emlak Konut’tan alınan yaklaşık 120 milyon TL’lik rakamın geri ödenmesi gerekiyor.
Riva arazisiyle ilgili proje ise aynen devam edecek.
GALATASARAY'DA ÜYELİK SİSTEMİ DEĞİŞEBİLİR
Başkan’ın ikinci hedefi ise Ocak ayında tüzük tadil kongresi yapmak.
Bağımsız bir ekip tüzük üzerinde çalışırken, Mustafa Cengiz yıllardır eleştirilen ancak bir türlü değiştirilemeyen tüzüğü güncellemeye hazırlanıyor. Eğer ki Başkan tüzüğü yenileyip, özellikle de üyelikle ilgili maddeleri değiştirebilirse, seçim kararı verip adaylığını da açıklayabilir.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Brighton'dan De Cuyper hamlesi!

Thomas Partey'e 6 cinsel saldırı suçu!

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Jonathan David, Juventus'ta!

Çalhanoğlu'na Suudi Arabistan'dan dev teklif!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak
