İşte Hamburg'un istediği rakam
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Hakan Çalhanoğlu için Hamburg'un istediği bonservis bedeli de belli oldu.
Milliyet
Buna göre sarı-kırmızılılar ara transfer döneminde 19 yaşındaki genç yeteneği almaya kararlı. Ancak Almanlar işi abartarak, sarı-kırmızılılardan adeta servet istedi: 8 milyon euro.
Galatasaray Yönetimi bu rakamı abartılı bularak, bonserviste indirim istedi. Taraflar arasındaki müzakerelerin sürdüğü ancak kısa bir süre önce 3 milyon euroya aldığı 19 yaşındaki futbolcu için 8 milyon euro isteyen Hamburg'un bu tutumunun rahatsızlık yarattığı belirtildi. Hatırlanacağı gibi Sarı-kırmızılı ekip Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder'i bile Inter'e 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek almıştı.
Hakan Çalhanoğlu dün gece Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada, "Ben küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım. İnşallah bir gün burada oynamak isterim. Mancini'nin beni istediği doğru. Çok büyük bir hoca. Onunla çalışmak gurur verici bir şey olabilir. Şu an görüşüyoruz, menajerim de bağlantıda. Futbolda her şey olabilir ama şu anda kesin bir şey yok. Hayalim bir gün Galatasaray'da oynamak, gelirsem ilk 11'de oynamak isterim. Kendime güveniyorum" demişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson

























