İşte Günay Güvenç transferinin uzama nedeni
Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'ın Gaziantep FK'dan kadrosuna katmak istediği Günay Güvenç transferinin uzama nedeni ortaya çıktı.
Fanatik
Fotoğraf : AA
Galatasaray bir yandan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zalgiris'le oynayacağı maçın hazırlıklarını, diğer taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Muslera'nın yanına bir yerli kalecisi takviye etmek isteyen sarı kırmızılılarla ilk aday Günay Güvenç olmuştu. Erden Timur'un da geçtiğimiz günlerde ismini telaffuz ettiği tecrübeli file bekçisinin transferinin açıklanmama sebebi ortaya çıktı.
Normal şartlar altında Galatasaray'ın, Günay için bir miktar para ve karşılığında Batuhan Şen'i göndermesi bekleniyordu. Fakat 24 yaşındaki eldiven, Galatasaray'da kalmak isteyince transferin gerçekleşme süresi de uzadı. Genç kaleci ile görüşmeler devam ederken, ikna sürecinin tamamlanmasının ardından imzaların atılacağı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler

Bayern Münih'ten Upamecano açıklaması!

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?
























