İşte Galatasaray'ın golcü adayları
Menacerler City’den henüz ayrılmayan Bony’yi bir kez daha Aslan’a önerdi.
Lukas Podolski’nin sakatlığı sonrasında golcü olarak elinde en güçlü isim olarak Eren Derdiyok kalan Galatasaray, forvet çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor... Akhisar maçı öncesi yönetici Levent Nazifoğlu, “Büyük ihtimalle kadromuza bir forvet katacağız” ifadelerini kullanmıştı.
İşte bu doğrultuda çalışmalarını hızlandıran Aslan’da öncelik, bir süredir sıkı temas kurulan İngiliz temsilcisi Everton’dan Oumar Niasse ile Fransa ekibi Lorient’te oynayan Benjamin Moukandjo. Everton’da istediği forma şansını bulamayan ve ayrılmayı net bir şekilde düşünen Niasse, Cim Bom’a gelmeyi çok istiyor.
Kiralık olarak düşünülen yıldız futbolcu, kendisine kolaylık sağlanması konusunda Ada kulübüyle yapılan görüşmelere de katıldığı konuşuluyor.
Niasse da devreye girdi
Diğer tarafta Fransa’da sezona 3 maçta 2 golle başlayan 27 yaşındaki Benjamin’in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve Aslan, uygun bir bonservis bedeline Kamerunlu oyuncunun kulübünü ikna etmeye çalışıyor.
Niasse olmaması halinde B planı olarak Benjamin düşünülerken, Manchester City’de Pep Guardiola’nın kadroda düşünmediği Wilfried Bony’nin de menacerler tarafından Cim Bom’a önerildiği öne sürüldü. Bony’nin yüksek mali şartları gözden geçirilirken, burada da tek ihtimalin kiralık formülü olması yüksek ihtimal gözüküyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

NBA yıldızı Shai Gilgeous-Alexander, Atletico Madrid'e ortak oldu!

Bologna, Matteo Darmian'ı kadrosuna kattı

Erling Haaland'dan taraftarına birlik çağrısı: "Birbirimize kenetlenmeliyiz"

Mikel Arteta: "Damarlarımda hala o zehir var"

Domenico Tedesco için ayrılık itirafı!

Real Madrid'de Mbappe krizi: Gece kulübü görüntüleri tepki çekti!

Modric'ten Real Madrid'e dönüş sinyali!

Arda Güler, ödülünü aldı!

Barcelona'da Deco'nun başarısı gündem oldu

Bayern Münih'te Neuer sonrası plan: Rui Silva sürprizi!























