İşte Galatasaray'da elde kalanlar
Galatasaray'da sakatlık, ceza ve adı UEFA listesinde olmayan oyuncular çıktığında, Brugge maçı öncesi A takımdan kalanlar şöyle oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Galatasaray ile Club Brugge karşı karşıya gelecek.
Galatasaray'da sakatlık, ceza ve adı UEFA listesinde olmayan oyuncular çıktığında, Brugge maçı öncesi A takımdan işte şu isimler elde kalıyor: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Nagatomo, Seri, Lemina, Feghouli, Belhanda, Ömer, Adem, Selçuk, Emre Mor ve yedek kaleci Okan.
Galatasaray'da Club Brugge maçı öncesi gerçekleştirilen son antrenmanda üç altyapı oyuncusu da takımla birlikte çalıştı: Erencan Yardımcı, Işık Kaan Arslan, Emin Bayram.
KADROMUZ NASIL OLMALI? FOTOĞRAFA TIKLA KUR
Galatasaray'da Club Brugge maçı öncesi Ryan Babel şoku yaşandı. Dizinde problemi olan Hollandalı futbolcu bugün 11'de maça başlayamayacak ve büyük ihtimal kulübede olacak.Galatasaray'da Club Brugge maçı öncesi Ryan Babel şoku yaşandı.
Dizinde problemi olan Hollandalı futbolcu bugün 11'de maça başlayamayacak ve büyük ihtimal kulübede olacak.Teknik Direktör Fatih Terim sarı-kırmızılılar için hayati önem taşıyan bu mücadelede elinde sağlam kalan tek forvet olan Adem Büyük'ü gol silahı olarak sahaya sürecek.
Sarı-kırmızılı ekipte Nzonzi'nin kart cezasının yanı sıra Falcao, Andone, Luyindama ve Şener sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Aynı zamanda UEFA listesinde yer almayan futbolcular da statü gereği kadronun dışında olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City, Hidemasa Morita'yı kadrosuna kattı

Enzo Maresca'dan Pep Guardiola için övgü!

Enzo Maresca'dan Rodri açıklaması!

Carlo Nicolini'den Zeki Çelik yorumu

Hull City'nin hedefi Florentino Luis

Newcastle United, Aladji Bamba'yı açıkladı

Chelsea, Maxence Lacroix için anlaştı!

Arsenal'den Guimaraes için teklif hazırlığı

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong

Milan, Luka Modric ile nikah tazeledi!


























