İşte Galatasaray - Welliton görüşmelerinde son durum!
Welliton'un, Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı ancak en az 2 yıl süreli bir kontrat istediği belirtildi.
Kayserispor'la alacaklarını ödemediği için FIFA'lık olan ve ardından bonservisini eline alarak serbest kalan Welliton için Galatasaray devreye girmişti.
Sarı-Kırmızılılar'ın, Konyaspor ve Bursaspor'un da teklif yaptığı Brezilyalı hücum oyuncusuna 1 senelik bir sözleşme sundukları öğrenildi.
30 yaşındaki oyuncunun, Cim Bom'a daha sıcak baktığı ancak en az 2 yıl süreli bir kontrat istediği belirtildi. Tarafların, bu konuda pazarlıkları sürdürdüğü konuşuluyor.
IGOR TUDOR, OLUMLU RAPOR VERDİ
Galatasaray, Sinan'ın transferi halinde kadrosuna katmayı planladığı Welliton için Tudor da olumlu rapor verdi. Florya Tesisleri'nde Başkan Dursun Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün ile bir araya gelen Hırvat hoca, Sinan'ın gitmesi halinde Welliton'un G.Saray için doğru tercih olacağını söyledi.
Tudor, 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için "Welliton'un forvet dışında her iki kanatta da forma giyebilmesi önemli. Kadro derinliği açısından da yerinde bir hamle olur" dedi.
O DA ÇOK İSTİYOR
Sportif Direktör Cenk Ergün'ün, hafta içinde Welliton ile bir araya gelmesi bekleniyor. Sambacının, G.Saray'da oynamayı çok istediği belirtilirken Kayserispor da taraflar arasındaki görüşmeleri yakından takip ediyor.
Welliton'un alacağını bahane edip sözleşmesini tek taraflı fesh ettiğini ifade eden Kayserispor, golcünün hukuksal haklarının kendilerinde saklı olduğunu açıkladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Carvajal'dan Arbeloa'ya dikkat çeken yanıt!

Gonçalo Ramos'tan PSG'den ayrılık sürecine ilişkin itiraf

Manchester United'da Carrick ve Fernandes yüzleşti!

Kompany'e ne oldu; doktorlar da bulamadı!

Real Madrid'den Çin halkına Mbappe özrü!

Arsenal'e büyük şok! 4. Lig ekibine elendiler!

Roma, Cagliari'yi son dakikalarda devirdi!

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!
























