İşte Galatasaray'ın İlkay Gündoğan'a teklifi!
G.SARAY'DA TRANSFER GÜNDEMİ
Transfere yüksek perdeden başlayan Galatasaray'da, hareketlilik sürüyor.

ROTA İLKAY GÜNDOĞAN
Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın rotası Manchester City forması giyen İlkay Gündoğan.

TEMASLAR SÜRÜYOR
Barcelona sonrası yeniden Manchester City'ye dönen ve geçen sezon 50 maçta süre alan 34 yaşındaki futbolcu ile Galatasaray arasındaki sıcak temas sürüyor. İngiliz ekibi ile opsiyon maddesini kullanmamak üzere anlaşan oyuncu ile ücret pazarlıkları sürüyor.

G.SARAY'IN TEKLİFİ
Galatasaray cephesi İlkay'a, Mertens rolü vererek takımın kilit ismi olarak kaptan gibi hareket etme opsiyonu sunarken mali konuda ise 1+1 yıllık ve bonuslarla 5 milyon Euro'yu bulan bir sözleşme önerdi.

TÜRKİYE'YE SICAK
İlkay ise Türkiye'de kariyerini sürdürmeye sıcak bakarken iki taraf arasında görüşmelerin bu hafta hız kazanması bekleniyor.

SEZON PERFORMANSI
Manchester City'de geride kalan sezonda 50 maçta süre bulan İlkay Gündoğan, 3 gol attı ve 7 asist yaptı. [Sabah]


Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!
