İşte Galatasaray'ın İlkay Gündoğan'a teklifi!
G.SARAY'DA TRANSFER GÜNDEMİ
Transfere yüksek perdeden başlayan Galatasaray'da, hareketlilik sürüyor.
ROTA İLKAY GÜNDOĞAN
Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın rotası Manchester City forması giyen İlkay Gündoğan.
TEMASLAR SÜRÜYOR
Barcelona sonrası yeniden Manchester City'ye dönen ve geçen sezon 50 maçta süre alan 34 yaşındaki futbolcu ile Galatasaray arasındaki sıcak temas sürüyor. İngiliz ekibi ile opsiyon maddesini kullanmamak üzere anlaşan oyuncu ile ücret pazarlıkları sürüyor.
G.SARAY'IN TEKLİFİ
Galatasaray cephesi İlkay'a, Mertens rolü vererek takımın kilit ismi olarak kaptan gibi hareket etme opsiyonu sunarken mali konuda ise 1+1 yıllık ve bonuslarla 5 milyon Euro'yu bulan bir sözleşme önerdi.
TÜRKİYE'YE SICAK
İlkay ise Türkiye'de kariyerini sürdürmeye sıcak bakarken iki taraf arasında görüşmelerin bu hafta hız kazanması bekleniyor.
SEZON PERFORMANSI
Manchester City'de geride kalan sezonda 50 maçta süre bulan İlkay Gündoğan, 3 gol attı ve 7 asist yaptı. [Sabah]

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"




















