İşte Fernando Muslera'nın Galatasaray'dan istediği sözleşme
Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera'nın kulüpten istediği sözleşme belli oldu.
Galatasaray'da 13 yıldır forma giyen ve tam 15 kupa kazanan Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Sarı-Kırmızılılar'ın kalesini koruduğu ilk günden bu yana hem efendi kişiliği hem de saha içi performansıyla takdir kazanan Uruguaylı eldivenle nikah tazelemek adına ilk görüşmeler gerçekleştirilmişti.
GALATASARAY'IN VERDİĞİ
Ancak taraflar bir türlü ortaya yolu bulamamıştı. Ardından yönetim düğmeye basmış ve adeta kulüpte Muslera alarmı verilmişti. Sarı-Kırmızılı kulübün Muslera'ya teklifi 1.5 milyon euro ve sözleşme süresinin 1 artı 1 yıl olması planlanıyor.
MUSLERA'NIN İSTEDİĞİ
Güney Amerikalı kaleci ise 2.1 milyon euro'dan 2 artı 1 senelik kontrat istiyor. Nando'nun mevcut yıllık kazancı net 2.5 milyon euro. Muslera ile Galatasaray yönetimi arasında henüz anlaşma zemini sağlanamadı. Mutabakata varılamazsa, 37 yaşındaki file bekçisinin sezon sonunda ülkesine dönerek çocuklarının eğitimini Uruguay'da sürdüreceği iddia ediliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'e sahasında Getafe şoku!

UEFA'dan Tottenham'a "Nazi selamı" hareketi için ceza

Real Madrid'den Mbappe için sakatlık açıklaması

Tottenham'da maaşlar yarıya inebilir

Real Madrid'de Mbappe'nin sakatlığı sonrası kriz!

Napoli'de De Bruyne için dönüş ihtimali!

Arne Slot'tan Galatasaray için mesaj!

Liverpool'dan Wirtz'in sakatlığı için açıklama!

Chelsea'de hedef Darwin Nunez

Igor Tudor, Ada'yı karıştırdı: "Delilik bu; bu hakem!"






















