İşte Dortmund'un Barış Alper Yılmaz teklifi!
Galatasaray'da sergilediği futbolun yanına EURO 2024'teki futbolu da ekleyen Barış Alper Yılmaz için Alman ekibi Dortmund rekor bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da, sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz sezon birçok mevkide oynayan Barış Alper Yılmaz, istikrarıyla dikkat çekti. Milli oyuncu EURO 2024'te de gösterdiği performansla piyasasını katladı.
Avrupa'nın devlerini peşinden sürükleyen 24 yaşındaki oyuncu için bu kez Borussia Dortmund devreye girdi. Barış'ı uzun süredir izleyen Alman devi, Galatasaraylı yetkililerle görüşmek üzere İstanbul'a gelmeyi düşünüyor.
Transferde gözünü karartan Dortmund'un teklif etmeyi planladığı rakam ise Galatasaray'ın kafasını karıştıracak düzeyde olduğu kaydedildi.
Fotomaç'ta yer alan habere göre; 35 milyon euro'luk teklif hazırlığında olduğu iddia edilen Dortmund'un, sarı-kırmızılı ekibi ikna etmesi bekleniyor. Yönetim de oyuncunun değerini bulması halinde gidişine onay verecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı
























