İşte Carlinhos'un fiyatı
Carlinhos transferinin 1.5 milyon euro ile ödeme planındaki farklılıktan dolayı gerçekleşmediği ortaya çıkarken, yeni bir açıklama daha geldi.
Milliyet

Galatasaray’ın teklifi 3.5 milyon euro peşin ve sonraki yıl artı 1 milyon euro olarak duyurulurken, bu miktarın Fluminense kulübünün beklentisinin altında olduğu belirtildi. İstenilen teklifin gelmesi durumunda Carlinhos transferinin gerçekleşeceğine dikkat çeken gazette, kulübün istediği bedelin 5 milyon euro peşin olduğunu sütunlarına taşıdı.
Konuyla ilgili Fluminense Başkanı Peter Siemsen’in de görüşlerine başvuruldu. Sarı kırmızılıların bekledikleri seviyeye gelmesini istediklerini söyleyen Siemsen, “Şu an içinde bulunduğumuz durum biraz sıkıntılı gibi görünüyor; ancak üstesinden gelinemez değil” dedi. Galatasaray cephesinden ilk olarak oyuncu için istenilen bedellerin verileceğine dair sesler yükseldiği ancak, görüşmelerin başlamasıyla fiyatların düştüğü, bunun da Brezilya ekibinde hayalkırıklığı yarattığının altı çizildi.
Carlinhos da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Galatasaray'ın daha iyi bir teklifle gelmesi durumunda transferin gerçekleşebileceğini söylemişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Thierry Henry'den deplasman golü tepkisi!

Real Madrid TV'den hakem atamasına tepki!

İtalya'daki soruşturmada Hakan Çalhanoğlu'na ceza!

Barcelona'da Kounde, 3 hafta yok!

Maurizio Sarri, Milan'a imza atabilir!

Jamie Carragher: "Yamal, aynı Messi gibi!"

Sandro Tonali, Newcastle'da kalmak istiyor

Francesco Farioli'den Roma'ya ret!

Atalanta'da Ederson için 75 milyon euro!

Manchester City, Grealish'i elden çıkarmak istiyor!
