İşte böyle YIKTI!
Galatasaray'ın son iki maçında sessiz kalan İsveçli yıldız Johan Elmander, suskunluğunu Beşiktaş karşısında iki golle bozarken, büyük bir de başarıya imza attı.
Sabah
Sakatlığı sebebiyle haftanın ilk idmanlarını kaçıran İsveçli, derbinin kader adamı oldu. Takımını öne geçiren ve üç puanı getiren gollere imza atan Elmander, ayrıca Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan sonra Beşiktaş'a da gol atarak, derbilerin kahramanı oldu. Elmander dün gece attığı iki golle ligdeki gol sayısını da 11'e yükselterek, takımının bu alanda en iyi ismi oldu. Elmander, ligde son golünü 25'inci haftada Gaziantepspor deplasmanında atmıştı.
UZAT ÖPEYİM ALNINI
Selçuk'un 92'deki asistinde Elmander'in attığı golden sonra sarı-kırmızılı futbolcular büyük sevinç yaşadılar. Golden sonra Selçuk'a koşan Engin de, takım arkadaşını alnından öperken, adeta kendinden geçmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, bu kez transferde Galatasaray'a rakip!

Damien Comolli: "Yıllarca canımız acıyacak"

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye























