İstanbulspor'un Galatasaray'a karşı pas kabusu!
Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında Galatasaray'a 1-0 mağlup olan İstanbulspor'un maç boyunca pas yapmakta yaşadığı sıkıntı istatistiklere de dikkat çekici şekilde yansıdı.
Anadolu Ajansı
Fotoğraf : AA
İstanbulspor'da Fatih Tekke'nin ayrılığı sonrasında takımın başında teknik sorumlu olarak Olcay Demir çıktı.
Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Demir, "Bütün hazırlıkları Fatih hoca ile birlikte yaptık. Oynayacağımız oyun tamamen Fatih hocanın oyunu. Bir farklılık var; hiç görmediğiniz bir oyuncu oynatacağız.
Galatasaray'a iyi hazırlandık ve birkaç planımız var. İnşallah bizim içini iyi geçer" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Demir'in planları tutmadı.
İstanbulspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Özellikle maç genelindeki pas hatalarıyla dikkat çeken İstanbulsporlu futbolcular, Galatasaray'ın 510 başarılı pas yaptığı mücadeleyi 175 pasla tamamladı. Ev sahibi ekibin pas başarısı, yüzde 65'te kaldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bastoni'den Barcelona'ya yeşil ışık!

Xabi Alonso'nun yeni takımı netleşti! Arda Güler'i de yanında götürecek

Rodri'den Real Madrid iddialarına sert tepki!

Klopp'tan Salah için büyük iddia: "6-7 yıl daha oynarsa şaşırmam"

Zaniolo için 10 milyon euro'luk kesin karar

Yıldız orta saha Manchester United'dan ayrılacağını açıkladı!

Galatasaray maçı sonu oldu: Juan Cabal!

Romelu Lukaku'dan veda kararı

Barcelona şokta; Raphinha 5 hafta olmayacak

Liverpool'da Salah yerine 8 aday!




















