İspanyollar ''Kalacak'' dedi!
İspanyol medyası, yer verdiği haberlerde Arda Turan'ın bu sezon takımdan ayrılmayacağını iddia etti.
Webaslan Dış Haberler

Teknik direktör Fatih Terim'in ve taraftarın çok istediği, başkan Ünal Aysal'ın da ''kapımız her zaman açık'' mesajları verdiği Arda Turan için sarı-kırmızılı takım önemli bir bonservis bedelini de gözden çıkarmıştı. İspanyol medyası sarı-kırmızılı takımdan sonra Fransa 1. Ligi ekiplerinden Monaco'nun da adının ciddi şekilde geçtiği Arda Turan'ın bu sezon ayrılmasının beklenmediğini yazarken, milli oyuncunun da ayrılmak istemediği belirtildi.
İspanyol basını Arda'nın kulüp yetkilileriyle, Vicente Calderon'da bulunan ofiste görüşüp bu kararını onlara da ilettiğini de iddia etti.
Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde yer almasının da Arda Turan'ın İspanyol ekibinde kalmasında etkili olduğunun altı çizilirken, özellikle Galatasaray'ın gelecek sezonda da Arda ısrarının sürüceği iddia edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!

Monaco'da Adi Hütter'e veda!

Xabi Alonso'dan Endrick'e garanti yok!

Ozan Kabak, 1.5 yıl sonra sahalara döndü!

Dünyaca ünlü hakemden Jose Mourinho itirafı!

Acun Ilıcalı uyarmıştı, dediği oldu!

Monaco'da belirsizlik sona eriyor; yeni teknik direktör!

Fenerbahçe'nin gözdesi Vlahovic'ten transfer kararı!

Real Madrid'den bedelsiz yıldız avı!
