İspanya'dan Galatasaray'a transfer
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Valencia'da forma giyen Javi Fuego ile ilgilendiği belirtildi.
Milliyet
Felipe Melo’yu İnter’e sattıktan sonra orta sahada bir türlü Brezilyalı’nın yerini dolduramayan Aslan, aradığı ismi İspanya’da buldu. Sarı-Kırmızılı kurmaylar, Valencialı oyuncu Javi Fuego için girişimlere başladı
G.Saray’da yeniden yapılanan Sportif A.Ş.’nin yönetim kurulunda masaya yatırılan transfer konusunda takımın eksikleri için teşhis konuldu, operasyon başladı. Felipe Melo’nun geçen sezon ayrılmasından sonra ön liberoya Donk’u alan ancak bu oyuncudan istediği verimi elde edemeyen Cimbom’da transfer komitesi, rotayı İspanya’ya çevirdi.
3 sezondur La Liga ekiplerinden Valencia forması giyen Javi Fuego’yla dirsek teması kurduğu bildirilen Sarı- Kırmızılı kurmayların, İspanyol kulübüyle önümüzdeki günlerde masaya oturacağı kaydedildi. Bu sezon ‘Yarasalar’la 38 maça çıkarak oldukça istikrarlı bir görüntü çizen 32 yaşındaki ön liberonun kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kaldı. Bu nedenle düşük bir bonservis bedeliyle Valencia yönetimini ikna etmeyi planlayan Aslan, 1.5 milyon euro civarında bir ücrete İspanyollar’ı ikna etmeyi planlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor



























