İspanya'dan Galatasaray'a transfer
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Valencia'da forma giyen Javi Fuego ile ilgilendiği belirtildi.
Milliyet
Felipe Melo’yu İnter’e sattıktan sonra orta sahada bir türlü Brezilyalı’nın yerini dolduramayan Aslan, aradığı ismi İspanya’da buldu. Sarı-Kırmızılı kurmaylar, Valencialı oyuncu Javi Fuego için girişimlere başladı
G.Saray’da yeniden yapılanan Sportif A.Ş.’nin yönetim kurulunda masaya yatırılan transfer konusunda takımın eksikleri için teşhis konuldu, operasyon başladı. Felipe Melo’nun geçen sezon ayrılmasından sonra ön liberoya Donk’u alan ancak bu oyuncudan istediği verimi elde edemeyen Cimbom’da transfer komitesi, rotayı İspanya’ya çevirdi.
3 sezondur La Liga ekiplerinden Valencia forması giyen Javi Fuego’yla dirsek teması kurduğu bildirilen Sarı- Kırmızılı kurmayların, İspanyol kulübüyle önümüzdeki günlerde masaya oturacağı kaydedildi. Bu sezon ‘Yarasalar’la 38 maça çıkarak oldukça istikrarlı bir görüntü çizen 32 yaşındaki ön liberonun kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kaldı. Bu nedenle düşük bir bonservis bedeliyle Valencia yönetimini ikna etmeyi planlayan Aslan, 1.5 milyon euro civarında bir ücrete İspanyollar’ı ikna etmeyi planlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola'dan Galatasaray sözleri!

Hansi Flick'ten Robert Lewandowski sorusuna yanıt!

Papu Gomez, 2 yıl sonra yeniden sahalarda!

Real Madrid'de kriz: Xabi Alonso - Vinicius Junior!

Guardiola, kameramandan özür diledi: "Mükemmel bir insan değilim"

Enzo Maresca'dan Barcelona ve Lewandowski yanıtı!

Jamie Carragher'dan Eberechi Eze itirafı!

Leandro Trossard için ayrılık itirafı!

Roma'da Gasperini ile zirve!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Roma!



























