Ismail Jakobs'un dönüşü uzadı!
Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, tam iyileşmeden oynayıp yeniden sakatlanan İsmael Jakobs'u Sivas ve Malmö maçlarında riske atmayacak.
Galatasaray'ın Samsunspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlığı nükseden Senegalli sol bek Jakobs; Sivasspor ve Malmö maçlarında da forma giymeyecek!
SAMSUN DERS OLDU
İlk olarak 19 Ekim tarihinde oynanan Antalyaspor maçında sakatlanan ve üç hafta sahalardan uzak kaldıktan sonra tam iyileşmeden Samsunspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolcu için bu defa aynı hataya düşülmeyecek! Samsun maçında fedakârlığa imza atıp yüzde yüz hazır olmadan sahaya çıkan Jakobs için Galatasaray teknik heyeti ile sağlık kurulu temkinli davranacak.
HENÜZ HAZIR DEĞİL
Samsunspor maçında yeniden sakatlanan Jakobs, tedavisini tamamlayıp düz koşulara başladı. Galatasaray takımındaki bek problemi sebebiyle Sivasspor maçı öncesinde oyuncunun durumu da merak ediliyordu.
Teknik direktör Okan Buruk, Jakobs'u ligdeki Sivasspor ve ardından Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynanacak Malmö maçlarında da riske atmamaya karar verdi. Henüz takımla çalışacak seviyeye gelemeyen Senegalli oyuncunun Trabzonspor maçıyla birlikte sahalara dönüşü planlanıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı

Arsenal, Ipswich deplasmanında 4 golle turladı

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"

Ruben Amorim: "Milan'a hayır diyemezdim"

Hakan Çalhanoğlu'ndan Inter'e kötü haber!

Rodri'den Real Madrid itirafı

Gabriel Jesus'tan Barcelona itirafı
























