İşiniz gücünüz küfür olmuş!
Fenerbahçe tribünlerinde bazı taraftarlar, Galatasaraylı oyuncuları küfürlü tezahüratlarla karşılaştı.
Webaslan.com
Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan derbi maçı öncesi ısınmak için sahaya çıkan Galatasaray takımı, küfürlü tezahüratlarla karşılandı.
Sarı-kırmızılı takım, ıslıklar eşliğinde sahaya çıkarken, ısınma bölümü süresince tüm tribünlerin toplu halde küfürlü tezahüratlarına maruz kaldı.
6 FUTBOLCUNUN İLK FENERBAHÇE DERBİSİ
Sarı-lacivertlilerde ilk 11'de sahaya çıkan 6 futbolcu, kariyerlerinde ilk kez Fenerbahçe-Galatasaray derbisi oynadı.
Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Kjaer, Ba, De Souza, Nani, Van Persie ve Markovic, ilk kez Galatasaray'a karşı derbi heyecanı yaşadı.
Yedek kulübesinde bekleyen Fernandao, Fabiano, Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan ise bu heyecanı ilk defa yaşamak için teknik direktör Pereria'dan şans bekledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Leicester City satışa çıktı!

Enes Ünal yeniden Getafe'de

Manchester City, Jeremy Doku ile yeni sözleşme imzaladı

Barça'nın B planı: Mikautadze

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı




























