Inter, Yuto Nagatomo kararını verdi!
Serie A ekibi Inter, kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen Japon sol bek Yuto Nagatomo hakkında transfer kararını verdi.
Devre arasında kiralık olarak Inter'den Galatasaray'a gelen ve gösterdiği performansla takımın değişilmezleri arasına giren Yuto Nagatomo'nun geleceği yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor.
İtalya basınının haberine göre Inter, Nagatomo'nun bonservisi için Galatasaray'dan 5 milyon Euro talep ediyor. Sezon sonu Nagatomo ile kiralık sözleşmesi bitecek olan Galatasaray ise en fazla 2 milyon Euro ödemek istiyor.
GALATASARAY, TRANSFERİ SEZON SONUNA BIRAKTI
Galatasaray'ın Süper Lig'de kalan 5 haftaya yoğunlaştığı ve transferi sezon sonuna bıraktığı belirtildi. Nagatomo ile Serie A ve Premier Lig takımlarının da ilgilendiği iddia ediliyordu.
Inter ile sözleşmesi 2019 yılında sona erecek olan 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon Galatasaray ile 10 lig maçına çıkarken 2 asist üretti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Mallorca'yı 3 golle geçti!

Arsenal evinde Sunderland'i rahat geçti!

Serhou Guirassy, Borussia Dortmund'u ipten aldı!

Bruno Fernandes'ten golü için itiraf!

Kenan Yıldız, 2030'a kadar Juventus'ta!

MANU'da Carrick ile yükseliş sürüyor!

Bayern'den Goretzka ve Gnabry için itirafı!

Dayot Upamecano, Bayern Münih'te kalıyor

Muriqi'den Barcelona'ya Lewandowski yanıtı

Barcelona, Fermin Lopez ile nikah tazeledi



























