Inter Başkanı'ndan Melo ve Telles sözü
Inter Başkanı Erick Thohir, kadrolarına kattıkları Felipe Melo ve Alex Telles ile ilgili konuştu.
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Inter Başkanı Erick Thohir, transferin son gününde kadrolarına kattıkları Felipe Melo, Alex Telles ve Adem Ljajic hakkında kısa açıklamalar yaptı.
"Yeni gelen 3 oyuncumuza da 'Hoşgeldin' diyorum" diyerek sözlerine başlayan Thohir'in açıklamaları şöyle:
Felipe Melo...
"Muhteşem bir cesaret ve güç Felipe Melo'nun karakteristik özellikleri. Orta sahamıza daha fazla rekabet getirecek. Roberto Mancini onu yakından tanıyor ve teknik kalitesinin de olduğunu söylüyor. Kadromuza güçlü bir savaşçı özellik katacak."
Alex Telles...
"Telles, takıma kalite ve yenilik katacak. Genç bir sol kanat oyuncusu. Çok hızlı ve özellikleri fazla olan bir oyuncu. Hem defansif, hem ofansif olarak kadromuza güç katacak."
Adem Ljajic...
"Ljajic, ligimizin aşina olduğu bir oyuncu. Kadromuza hızlıca uyum sağlayacaktır. Hücum gücü takımımıza olumlu etki yapacak. Ona verdiğimiz para için içimiz rahat. Bizi güçlendirecek."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi





























