İngiltere'den Galatasaray'a Badou Ndiaye müjdesi!
Geçtiğimiz sezon Badou Ndiaye'yi Stoke City'den kiralayan Galatasaray, İngiliz ekibinin Badou yerine iki orta saha transferi yapmasıyla birlikte ümitlendi.
Kiralık sözleşmesi sona eren Badou Ndiaye'yi bir yıl daha kiralamak isteyen Galatasaray'a İngiltere'den müjdeli haber geldi.
Championship'te mücadele eden ve Premier Lig'e çıkmak için iddialı bir takım kurmak isteyen Stoke City, 5 transfer birden açıklarken orta sahaya iki transfer birden yaptı.
Orta sahaya Jordan Cousins ve Nick Powell'ı transfer eden Stoke City de böylece Ndiaye'nin oynama şansı daha da düştü.
TEKNİK DİREKTÖRÜ AYRILIĞA İZİN VERDİ
Her fırsatta Stoke'a dönmek istemediğini açık bir dille belirten Senegalli oyuncuyu kadroda pek düşünmeyen teknik direktör Nathan Jones, yaptığı bu transferlerle Ndiaye'nin ayrılığının önünü açtı.
İNGİLİZLERE AYNI TEKLİF YAPILACAK
Sarı kırmızılı ekip, Stoke City'nin yaptığı bu iki transferin ardından 28 yaşındaki futbolcu için tekrar harekete geçecek. Galatasaray, Stoke'a geçtiğimiz sezon yaptığı teklifin aynısını yapmayı düşünüyor.
2022 yılına kadar İngiliz ekibiyle sözleşmesi bulunan Badou, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 33 maça çıkıp 3 gol ve 6 asist kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serge Gnabry'ye Avrupa'dan iki dev talip!

Premier Lig devleri, Kenan Yıldız'ın peşinde!

Milan'da Santiago Gimenez için karar!

De Laurentiis'ten UEFA VE FIFA'ya tepki!

Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!
























