İngiltere yine Kuyt dedi!
Ada basınında Galatasaray-Kuyt eksenli haberler yazılmaya devam ediyor. İşte son iddialar ve haberin ayrıntıları...
Webaslan Dış Haberler
İnternette Liverpool taraftarlarının buluşma noktası olan Clickliverpool'un haberine göre, Dirk Kuyt menajerleri tarafından Galatasaray'a önerildi. Geçen sezon kulübüyle sözleşme uzatan golcünün 6 milyon euroluk bir bonservis bedeliyle transfer edilebileceği belirtiliyor.
Öte yandan Kırmızılar'da teknik direktör Kenny Dalglish'in planlarında önemli bir yer tutmayı başaramayan Hollandalı'nın sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı belirtilirken, Galatasaray'ın bu transfer için mayıs ayını bekleyebileceği de iddialar arasında.
2006 yılında Feyenoord'dan Liverpool'a transfer olan yetenekli oyuncu ile ilgili İngiliz basını ocak ayının başlarında da Galatasaray eksenli haberler çıkarmış, ancak yapılan teklifin Liverpool tarafından düşük bulunduğundan reddedildiği ifade edilmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

FIFA'dan Athletic Bilbao'ya transfer yasağı!

Arda Güler'den açıklama: "Üzüntüyle takip ettim"

Ange Postecoglou: "Tottenham üst düzey bir kulüp değil"

Burnley geriden geldi, 16 maçlık hasreti bitirdi

Lazio, Bologna'yı penaltılarda geçti

Nottingham ve Wolverhampton yenişemedi

Avrupa Süper Ligi projesi resmen bitti: Real Madrid de çekildi

Emil Holm'dan Kenan Yıldız itirafı

Marcus Rashford, Atletico Madrid maçında yok

Como, Napoli'yi penaltılarda eledi


























