İngilizler Terim'i de unutmadılar
İngilizler, Galatasaray'da üst üste 2. şampiyonluğunu yaşayan Fatih Terim'den ve golcü oyuncularımız Burak ve Drogba'dan özgü dolu sözlerle bahsetti.
Akşam
AYDAN BİLE YÖNETİR
İngiliz Daily Mail Gazetesi, "Drogba, 19. şampiyonluğa ulaşarak rekor kıran G.Saray'da yeni zaferini kutluyor" başlığıyla yayınladığı haberinde, dünya futbolunda Fatih Terim'in nasıl görüldüğünün önemli ipuçlarını verdi. İngiliz gazetesi, İmparator Fatih Terim için "Mastermind" dedi. Terim'in hakemleri eleştirdiği için 9 maç ceza aldığını vurgulayan gazete, astronot kıyafetleri giyen taraftarların "Fatih Terim ayda bile olsa bu takımı yönetir" mesajı verdiğini vurguladı.
PROLIFIC STRIKER!
DailyMail, Drogba için de "Hâlâ üst düzey futbol oynayacak kapasiteye sahip" vurgusu yaptı. Gazete, Burak Yılmaz'a da "Prolific striker" yani "Üretken golcü" tanımlamasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

























