İngilizler Mancini'yi eleştirdi!
İngilitere'de yayıncı kuruluş Sky Sports yorumcuları, Roberto Mancini'nin fazla hücumcu ile sahaya çıkmasını eleştirdiler.

Mancini'nin Izet Hajrovic ile oyuna başlamasını "intihar olarak değerlendiren Sky yorumcuları, Boşnak oyuncuyu oyundan çıkarıp yerine Yekta'yı oyuna almasını Mancini'nin hatasını kabul ettiği şeklinde yorumladılar.
Ruud Gullit Galatasaray'ın ikinci yarıda oyunda dengeyi sağladığını ifade ederken, Mancini'nin yaptığı değişikliklerin ikinci yarıda meyvesini verdiğini ve sarı-kırmızılıların yavaş yavaş Chelsea üzerinde baskı kurduğunu ifade etti. Chelsea'nin ilk yarıda maçı koparacak şansları teptiğini ifade eden Gullit Maviler için en önemli şeyin deplasman golü olduğunun altını çizdi.
Gullit Fernando Muslera'yı da eleştirdi. Uruguaylı kalecinin erken çıkmasının hata olduğunu dile getiren Hollandalı efsane o anda orta alanın bomboş olduğunu ifade etti.
Galatasaray'ın eski hocası Graham Souness ise Mancini'yi eleştirenler arasındaydı. Chelsea gibi orta sahası dinamik bir takıma karşı hücum yoğunluklu bir kadroyla çıkmanın hata olduğunu dile getiren Souness, bunun sonucu olarak Galatasaray'ın ilk yarıda zorlandığını; fakat orta saha takviyeleriyle sarı-kırmızılıların ikinci yarda dengeyi sağladığını söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino

Edon Zhegrova için Juventus'a 2 şart!
