İngiliz ve Fransızlardan Galatasaraylı yıldıza yakın markaj!
Galatasaray'ın yıldız ismi derbi mücadelesinde İngiliz ve Fransız scout'ların yakın takibindeydi. İşte detaylar...
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Sarı-kırmızılı takım, ezeli rakibini 2-1 yenerek haftayı kayıpsız geçti.
GÖZLEM ALTINDAYDI
Aslan'ın sağ beki Sacha Boey derbide gözlem altındaydı. Arsenal ve Lyon scoutları, 23 yaşındaki futbolcuyu Rams Park'ta takip ettiler. Genç futbolcu yine kusursuz bir oyun sergiledi.
Beşiktaş'ın bu kanattan yaptığı atakları eritti. Hücumda da bindirmeleriyle etkili oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar da Sacha'nın bu performansını alkışladı.
SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTİYOR
Genç yıldız, bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 17 karşılaşmada görev aldı. Fransız sağ bek Boey, bu müsabakalarda 1 gol kaydetti.
Oyuncunun, sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.
SACHA BOEY KİMDİR?
13 Eylül 2000 tarihinde Fransa'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Rennes altyapısında başladı.
Ardından sırasıyla Dijon, Rennes ve Galatasaray formaları giydi. Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki genç sağ beki 2021 yazında Rennes'den 1.1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti.
Boey, ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor. Oyuncunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

























