Inaki Pena'ya La Liga'dan iki talip
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Galatasaray forması giyen ve sezonun bitmesiyle kulübü Barcelona'ya dönen genç kaleci Inaki Pena'ya, Real Betis ve Celta Vigo'nun talip olduğunu öne sürüldü.
Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde kiralık olarak Galatasaray forması giyen ve özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona'ya karşı gösterdiği performansla dikkat çeken genç kaleci Inaki Pena'nın, bonservisini elinde bulunduran Barcelona'daki geleceğinin belirsiz olması sebebiyle ayrılık ihtimalini düşündüğü öne sürüldü.
İspanyol basınından Relevo'nun haberine göre; Brezilyalı kaleci Neto'nun Barcelona'dan ayrılmaya sıcak bakmaması sebebiyle takımdaki geleceği belirsiz bir hal alan Inaki Pena, kendisi ile ilgilenen Real Betis ve Celta Vigo'dan gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı belirtildi.
Barcelona'daki geleceğinin belirsiz devam etmesi halinde takımdan ayrılmak istediği belirtilen Pena'nın bonservisiyle veya kiralık olarak gelen teklifleri değerlendireceği ifade edildi. Barcelona ile olan sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan Pena'nın, kiralık olarak takımdan ayrılması halinde Barcelona'dan yeni bir proje ve sözleşme talep edeceği ifade edildi.
23 yaşındaki Inaki Pena, geçtiğimiz sezon Galatasaray ile 8 resmi maça çıkmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!

Arbeloa'dan Arda Güler ve Haaland eşleşmesi için açıklama

Pep Guardiola: "Kusursuz bir maç oynamamız gerekiyor"

Ozan Kabak Bundesliga'da haftanın ilk 11'ine seçildi!

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"

























