Inaki Pena'nın scouting raporu dikkat çekti
İŞTE PENA'NIN SCOUTING RAPORU!
Galatasaray'da gözler Torrent'in Barcelona B takımında getirttiği İnaki Pena'da...

"ÇEVİK, SOĞUKKANLI, HAVA HAKİMİYETİ İYİ"
Muslera'nın açığını bir nebze olsun kapatması beklenilen genç eldivenle ilgili yapılan yorumlar oldukça umutlandırıcı... Pena'yı değerlendiren Total Football Analysis'den Domagoj Kostanjsak, "Çevikliği, soğukkanlılığı ve hava hakimiyeti onu pozisyonunda öne çıkan gençler arasına sokuyor." deid.

"REFSLEKLERİ VE AYAKLARI İYİ"
Raporda, "İyi refleksleri ve rakibi anında karşılama eğiliminin yanı sıra, Barcelona'nın en çok değer verdiği şey iyi ayaklara sahip olması. Her geçen gün yavaş ama emin adımlarla merdiveni tırmanıyor" ifadeleri kullanıldı.

MUSLERA'YA BÜYÜK ÖVGÜ
Galatasaray'ın yeni kalecisi İnaki Pena dün sağlık kontrolünden geçti ve takıma katıldı. 22 yaşındaki kaleci, Fernando Muslera dönene kadar görev yapacak. Galatasaray'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden İnaki Pena, "Muslera çok başarılı bir kaleci... Ondan çok şey öğreneceğim" demeyi de ihmal etmedi.

PENA'YI ZOR MAÇLAR BEKLİYOR
Alanyaspor karşılaşmasında kaleye geçecek olan Pena'yı zorlu sınavlar bekliyor. Galatasaray'ın düşme hattıyla arasında sadece 3 puan bulunuyor. Pazar günü Alanya'ya konuk olacak. Ardından, Kayseri, Göztepe (D) ve Rize'yle karşılaşacak olan Galatasaray üst üste 4 maçta yenilmesinin yanı sıra, 6 maçtır kalesini kapatamıyor.


Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!

Lyon, küme düşürülmedi!

Real Madrid, Alvaro Carreras transferinde sona yaklaştı!

Ancelotti'nin oğlu Davide, teknik direktör oldu!

Ferland Mendy 10 milyon Euro'ya yolcu!
