Inaki Pena ile görüşmeler durdu!
Barcelona'nın, Inaki Pena'ya yeni sözleşme için çok düşük bir teklif yaptığı öne sürüldü. Bu gelişmenin ardından taraflar arasında yapılan görüşmelerin durduğu belirtildi.

Barcelona'da, Inaki Pena ile yapılan yeni sözleşme görüşmelerinin tıkandığı aktarıldı.
İspanyol basınında yer alan habere göre, Barcelona'nın, 23 yaşındaki file bekçisine çok düşük bir teklif yaptığı kaydedildi. Bu gelişmenin ardından yapılan sözleşme görüşmelerinin durduğu belirtildi.
DAHA İYİ TEKLİFLER VAR
Marc Andre Ter Stegen'in arkasında yedek kalan Pena'nın da oynama süresinden memnun olmadığı ifade edildi. Katalan kalecinin önünde daha fazla forma şansına sahip olacağı, daha yüksek teklifler yer aldığı vurgulandı.
Pena'ya ilgi gösteren takımlardan biri olarak Real Betis gösterildi. Real Betis'te kaleci Rui Silva'nın yaz aylarında Portekiz'e transfer olması durumunda Betis'in Pena için seçeneklerden biri olabileceği aktarıldı.
GALATASARAY'DA OYNADI
Barcelona'nın altyapısından yetişen ve 2012'den bu yana Katalan ekibinde olan Pena, geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Galatasaray'da oynamıştı.
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında 8 kez Galatasaray kalesini koruyan Pena, ardından Barcelona'ya geri dönmüştü. 23 yaşındaki kaleci, bu sezon Katalan ekibinde ise 3 maçta oynadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG'den Galatasaray'a Safonov önerisi!

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!
