Inaki Pena: "Galatasaray'ı takip ediyordum"
Galatasaray'ın Barcelona'dan kiraladığı kaleci Inaki Pena, sarı - kırmızılı takım için konuştu.
Sezon sonuna kadar Barcelona'dan kiralanan 22 yaşındaki İspanyol kaleci Inaki Pena, Galatasaray macerası hakkında açıklamalarda bulundu.
Genç eldiven, "Galatasaray, futbolla ilgilenen herkes tarafından bilinen bir kulüp. Ben de küçüklüğümden beri Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı takip ediyordum. Muhteşem taraftarları ile birlikte Türkiye'nin en önemli kulübü. Aynı zamanda kendine özgü bir oyun kültürü olduğunu söyleyebilirim. Bana Galatasaray gibi büyük bir kulübe gelme ihtimalinden bahsettiklerinde hiç düşünmeden kabul ettim" dedi.
'İlk günüm kaotikti'
Galatasaray'daki ilk gününün kaotik geçtiğini belirten Pena, "Çünkü bütün günüm sağlık kontrolleri ve görüşmelerle geçti. Ama sonunda anlaşmayı imzaladım ve İstanbul'da olduğum için mutluyum. Şu anda kötü bir dönemden geçtiğimizin farkındayım ancak kaliteli kadromuzla ve taraftarımızın desteğiyle her şey daha iyi olacaktır. Her şeyin daha iyi olacağına ve sezon sonunda iyi bir yerde bitireceğimize eminim" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Ozan Kabak için yeni sözleşme kararı

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!

Senne Lammens: "Plana ikna olunmazsa frekans uymaz"






















