Inaki Pena: "Barça mı? Ben Galatasaray'dayım!"
Galatasaray'ın Barcelona'dan kiraladığı Inaki Pena, eski takımına karşı Camp Nou'da müthiş bir maç çıkardı.
Galatasaray'ın Barcelona'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Inaki Pena, eski takımına karşı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında 0-0 berabere kaldıkları maçta gösterdiği performansla dikkat çekti.
Maçtan sonra konuşan Pena, Barcelona'ya dönmek mi? Olması gereken neyse o olacak, ben Galatasaray'a odaklandım ve başka bir şey düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.
Mücadeleyi değerlendiren Katalan kaleci "Takım olarak çok iyiydik. Amacımız rövanş maçına taşımaktı bu eşleşmeyi. Hayallerimizi canlı tuttuk. İstanbul'da neler olacağını göreceğiz." dedi.
"MUSLERA 'BİZ GALATASARAYIZ' DEDİ!"
"Camp Nou'da alkışlanmak gurur. Benim için önemli ve mutlu bir andı." diyen Pena, "Muslera ile aramızda olan rekabet bizi iyiye götürecektir. Muslera çok örnek bir insan. Bana çok yardımcı oluyor. Muslera, soyunma odasında hepimizle konuştuk. Bizim Galatasaray olduğumuzu ve bunu herkese göstermemiz gerektiğini söyledi." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler tarih, manşetler Arda Güler'i yazdı

Arda Güler, Elche maçında kendi yarı sahasından attı!

Kenan asist yaptı, Juventus tek golle kazandı!

Arsenal'ın 16 yaşındaki oyuncusu Dowman tarihe geçti!

Napoli evinde geriden gelip kazandı

Arsenal son dakikada golüyle rahatladı!

Brighton, Sunderland'i Yankuba Minteh ile geçti!

Atletico Madrid evinde tek golle kazandı

Bayern Münih, 9 kişiyle puanı aldı

Inter, sahasında 82'de yakalandı!
























