İmparator'un 'Yiğit'i
Galatasaray, Yiğit Gökoğlan için Manisaspor'a teklifini iletti. Şimdi karar bekleniyor. Gelişmeler burada...
Fanatik
Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda her iki kanatta oynayabilecek bir oyuncu almak için çaba gösteren Galatasaray'da Yiğit Gökoğlan aşkı iyice alevlendi.
İmparator'un "Mutlaka takımda görmek istiyorum" dediği 22 yaşındaki yıldız konusunda Sarı-Kırmızılı yönetim teklifini artırdı. Daha önce Yiğit'in bonservisi için 2 milyon Euro öneren Galatasaray, paranın yanı sıra 2 genç futbolcu daha teklif etti. Bu isimlerden birinin Aydın Yılmaz olduğu öğrenilirken, diğer oyuncunun Manisaspor tarafından belirleneceği bildirildi.
GİTMEYİ ÇOK İSTİYOR
Bu teklifin ardından Manisaspor düşünmek için zaman isterken, Yiğit Gökoğlan'ın da net bir şekilde yönetime ayrılmak istediğini söylediği ifade edildi.
Sezon başında da Aslan'ın transferi için uğraştığı genç yıldız, yaptığı açıklamalarda "Galatasaray'a gitmek çok isterim. Fakat sözleşmeli futbolcuyum. Bunun için önce kulübümün ikna edilmesi gerekiyor. Ben de bunu bekliyorum" demişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor

Anne Hathaway: "Benim favorim David Raya"

Denzel Dumfries'ten Real Madrid itirafı

"Alçı ustası, futbolu benden daha iyi biliyor!"

Manchester City dosyasının inanması güç perde arkası!























