İmparator'un şifresi bu sözlerde!
Galatasaray, Fatih Terim’in, transferde izleyeceği rota sözlerinde ortaya çıktı.
Milliyet
Terim, Londra’da bitik bir görüntü sergileyen Elmander ve Riera’nın üzerini çizerken, ikiliden ayrılırken kulübün en az zararı görmesi için titiz şekilde çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde, “Almak gibi satmak da bir sanattır” diyen deneyimli hocanın, Şampiyonlar Ligi için isim listelerinin UEFA’ya teslim edileceği 6 Eylül’e kadar çalışmalara devam edeceği kaydedildi.
CULIO, ELMANDER, RIERA VE HATTA EBOUE
Culio’yu 1-2 güne kadar elden çıkaracak olan sarı-kırmızılıların, Elmander ve Riera’yı gönderdikten sonra Eboue’yi de gözden çıkarabileceği ortaya çıktı. Terim’in, Fildişi Sahilli oyuncunun ilk sezonki görüntüsünden uzak olması nedeniyle bu kararı aldığı belirtildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın yaş ortalaması 31 olan bu oyuncuları göndererek aynı zamanda takımın gençleşmesi yolunda önemli bir adım atacağı belirtildi.
Terim’in, ilk gözdesi ise Bruma. Sporting Lizbon’un 19 yaşındaki hücum oyuncusu için bütün şartların zorlanacağı, Portekiz ekibine 8 milyon euroluk yeni bir teklif sunulacağı bildirildi. Sol bek için yabancı kararından sonra buzdolabına kaldırılan Carlinhos defteri de yeniden açıldı. Brezilyalının bu kez bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Daha önce Fluminense ve 26 yaşındaki futbolcu ile anlaşan sarı-kırmızılılar oyuncunun alternatifi olarak da Toulouse forması giyen M’Bengue’nin belirlendiği bildirildi.
Yeni plana göre sürpriz ise forvet transferinde yaşanacak. Sarı-kırmızılıların süratli ve topu ileri çabuk taşıyabilecek bir golcü için düğmeye bastığı öğrenildi.
RESTE REST!
Başkan Ünal Aysal, ayrılma konusunda sorun çıkaran Elmander ve Riera için resti çekti. Aysal her iki oyuncuyla yolların ayrılması konusunda karanını verdi ve gerekirse ücretlerinin ödenerek biletlerinin kesilmesini istedi.
Teknik Direktör Fatih Terim ile koordineli olarak çalışmalarını sürdüren Başkan Aysal’ın, iki yıl daha sözleşmesi olan ve yıllık 3 milyon euro alan Riera’nın başka bir kulübe gitmesi durumunda ücretinin yarısını vermeye hazır olduğu belirtildi. Elmander için Olympiakos’un teklifini yeniden değerlendirme kararı alan Aslan, 750 bin euro ödeyerek işten kurtulmayı planlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

7 ayda kabustan tatlı hayallere: Hull City'nin dirilişi

Marsilya, Fransa Kupası'nda 9-0'la turladı!

Emirhan İlkhan, Roma'yı 90'da yıktı!

Manchester City, Newcastle'a karşı avantajı kaptı

Atletico Madrid, kupada tur atladı

Manchester United'da yeni dönem: Michael Carrick

Barcelona, Joao Cancelo'yu resmen duyurdu!

Jürgen Klopp'tan Real Madrid cevabı: "Telefonum çaldı!"

Alvaro Arbeloa'dan Jose Mourinho için flaş itiraf!

Atalanta, Raspadori için anlaştı!




























