İmparator'dan Sinan Gümüş'e özel uyarı: "Böyle olmaz!"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Boluspor maçındaki performansı nedeniyle Sinan Gümüş'e özel uyarılarda bulundu.
Webaslan.com
Fotoğraf : AA
Fatih Terim'in elindeki kadroda forvet oynayabilecek tek isim olan Sinan Gümüş'ün, Boluspor karşısındaki performansı İmparator'un tepkisini çekti.
Sinan Gümüş'ün daha konsantre ve daha kreatif bir futbol ortaya koymasını isteyen Fatih Terim'in, özel uyarılarda bulunduğu ve Göztepe maçı öncesi kendisine gelmesini istediği belirtildi. Göztepe maçında da mecburen forvet olarak oynayacak olan Sinan Gümüş ile, Fatih Terim dışında teknik heyetin de yakından ilgilendiği ve maça özel hazırladığı ifade edildi.
Bu sezon santrafor sıkıntısı nedeniyle geçen sezona göre daha fazla oynama şansı bulan 25 yaşındaki hücum oyuncusu, 12 maçta 3 gol atıp 2 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Manchester United'da orta saha için büyük plan!

Roma, Axel Disasi için harekete geçti

Lewandowski'den sürpriz karar!

Monaco'dan Ansu Fati için karar!

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"

Lothar Matthaus'tan Harry Kane'e övgü

Zirkzee, şarta bağlı opsiyonla Roma'ya doğru!

























