İmparator, şans bulamayanlara forma verdi
Şampiyon Galatasarayımız, son maçına göre kadroda 9 değişiklikle sahaya çıktı
Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Demir Grup Sivasspor'a konuk olan şampiyon Galatasaray, son maçına göre kadroda 9 değişiklikle sahada yer aldı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ligde Medipol Başakşehir ile oynadıkları müsabakada görev alan futbolculardan büyük çoğunluğuna Sivas deplasmanında kadroda yer vermedi.
Tecrübeli teknik adam, ligin 33. haftasındaki Medipol Başakşehir karşısında ilk 11'de sahaya sürdüğü Muslera, Mariano, Belhanda, Fernando, Luyindama, Nagatomo, Feghouli ve Diagne'yi 18 kişilik kadroya almadı, Onyekuru'yu ise yedek soyundurdu.
Galatasaray, Sivasspor deplasmanında sahaya İsmail Çipe, Linnes, Emre Taşdemir, Semih Kaya, Marcao, Donk, Selçuk İnan, Ndiaye, Sinan Gümüş, Muğdat Çelik, Yunus Akgün 11'iyle çıktı.
Onyekuru'nun yanı sıra Batuhan Ahmet Şen, Ahmet Yılmaz Çalık, Ömer Bayram, Atalay Babacan, Ali Yavuz Kol ve Celil Yüksel ise yedek kulübesinde oturdu.
Batuhan Ahmet Şen, Atalay Babacan ve Celil Yüksel Galatasaray ile Sivasspor 21 Yaş Altı Takımlarının bugün yaptığı maçta sahada yer aldı. Atalay Babacan, bu maçta bir de gol attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

FA Cup'ta kazananı penaltılar karar verdi

Rodri'ye hakem hakkındaki yorumları nedeniyle para cezası

Türk futboluna neredeyse denk: Bernabeu!

Alisson Becker, Galatasaray maçında yok!

Hakan Çalhanoğlu için sakatlık açıklaması!

Goretzka'dan geleceği için mesaj

Liverpool'da tek eksik Federico Chiesa

Xavi'den olay Lionel Messi iddiası!

Liverpool'dan Galatasaray öncesi çağrı!

Valencia, iki kere geriye düştüğü maçı kazandı!

























