İlkay Gündoğan: "Galatasaray için her şeyimi feda edeceğim"
Galatasaray'ın yıldız orta sahası İlkay Gündoğan, İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın yeni yıldızı İlkay Gündoğan, sarı-kırmızılı forma altında büyük hedeflere odaklandığını dile getirdi. 35 yaşındaki futbolcu, TNT Sports'a verdiği röportajda Galatasaray'ın kendisi için özel bir anlam taşıdığını ifade etti.
"GALATASARAY'IN MAÇLARININ İZLEYEREK BÜYÜDÜM"
"Herkesin yüreğinde bir takım vardır ve benim için bu her zaman Galatasaray'dı. Çocukken evde küçücük televizyon karşısında Galatasaray'ın UEFA maçlarını izleyerek büyüdüm" diyen Gündoğan, transfer sürecini hayallerinin gerçekleşmesi olarak nitelendirdi.
"GALATASARAY İÇİN HER ŞEYİ FEDA EDECEĞİM"
Tecrübeli orta saha oyuncusu, "Galatasaray benim için çok şeyi ifade ediyor. 35 yaşındayım ama çok motiveyim. İçimde öyle bir şey var ki; sahip olduğum her şeyi feda edeceğim bu kulüp için. Başarıyı buraya getirmek için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!


























