"İlk yarıda güzel işler yaptı ama..."
Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal, Estonya ile oynanan maçın ardından Wesley Sneijder'i eleştirdi.
-WEBASLAN DIŞ HABERLER- 2014 Dünya Kupası D Grubu'nda A Milli takımımızın rakiplerinden olan Hollanda Milli Takımı'nda Georginio Wijnaldum'un sakatlığının ardından kadroya dahil edilen Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Estonya ile 2-2 berabere kaldıkları maçın sonunda Milli takım teknik direktörü Louis van Gaal'den geçer not alamadı.
Estonya'nın 2-1 önde götürdüğü ve son dakikada Robin van Persie'nin penaltıdan attığı golle karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Hollanda Milli takımında Wesley Sneijder, mücadelede 90 dakika forma giydi ama hocasının gözüne giremedi.
Hollanda Milli takımı teknik direktörü Louis van Gaal, mücadelenin ardından Sneijder ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Takımın bir parçası gibiydi. İlk yarıda güzel işler yaptı ama ikinci yarıda Sneijder, kar altında kalmış gibiydi. 2-2 berabere kalmışsanız bu sonuçtan memnun olamazsınız. Sneijder için de iyi oynadı diyemezsiniz" yorumunda bulundu.
Hollanda Milli takımı grubun sekizinci maçında 10 Eylül Salı günü deplasmanda grubun zayıf ekibi Andorra'ya konuk olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Enes Ünal: "Ayrılmak istedim"

Muhammed Salah, Liverpool'dan ayrılıyor!

Jules Kounde'den Galatasaray itirafı!

Rachid Ghezzal, Türkiye'ye dönmek istiyor

Kenan Yıldız, Serie A'da haftanın ilk 11'ine seçildi

Dev transfer açıklandı: Griezmann Orlando City'de

Michel Gonzalez'den Valverde'ye büyük övgü

Christian Pulisic'ten transfer haberlerine cevap!

Edin Terzic yeni kulübünü seçti

Tim Krul'dan Konate ve Kerkez'e eleştiri!






















