İlk takviye sola gelecek
Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna ilk olarak bir sol bek takviyesi yapacağı iddia edilirken, bir ismin de öne çıktığı belirtildi.
İtalyan basınından Tutto Mercato'da yer alan habere göre, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin hedefindeki ilk isim, Manchester City'den eski öğrencisi Aleksandar Kolarov.
Haberde, Mancini'ye ara transfer sezonunu için 35 milyon avroluk bir bütçe ayrıldığı ve İtalyan teknik adamın hedefindeki ilk ismin Sırp solbek Kolarov olduğu öne sürüldü.
UEFA Şampiyonlar Ligi'de gruptan çıkmayı hedefleyen Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig'de bu sezon 5 maça çıkan ve kulübüyle sözleşmesi 2015'te bitecek 27 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun uğraş vereceği belirtildi.
İngiliz basını ise Galatasaray'ın Manchester United'ın orta saha oyuncusu Antonio Valencia'yı kadrosuna katmak istediğini, Ekvadorlu oyuncu için Mancini'nin "Kırmızı Şeytanlar"a 12,5 milyon sterlinlik bir teklif sunacağını iddia etti.
Manchester United'ın genç yeteneği Adnan Januzaj'ın yüksek performansı nedeniyle Ekvadorlu oyuncunun yedek kulübesine çekilebileceği ve bu durumun, sarı-kırmızılı ekip için avantaj yaratabileceği kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"

Nagelsmann'dan Florian Wirtz'e destek!

Atalanta'da Raffaele Palladino dönemi!

Juventus'ta yeni CEO Comolli

Lionel Messi: "Geri dönmek istiyorum"

Robert Lewandowski için emeklilik ihtimali!

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!
























