İki serum, iki gol!
Galatasaray’ın iki golüne imzasını koyan Burak Yılmaz’ın maçtan bir gece önce yorgan döşek yattığı belirlendi.
Milliyet
Galatasaray’ın iki golüne imzasını koyan Burak Yılmaz’ın maçtan bir gece önce yorgan döşek yattığı ortaya çıktı.
Konyaspor maçında attığı iki golle, Akhisar Belediyespor’un golcüsü Gekas’ın 11 gollü krallığına bir adım daha yaklaşan Burak’ın, bademciklerinin şiştiği bu nedenle iki şişe serum yediği belirlendi. Buna rağmen sahaya çıkan golcü, gereğini yaptı, işine baktı.
Maçın adamı: Alkışlar Emre’ye
İki maçtır ön liberoda başarı ile oynayan Emre Çolak dün ortanın sağında görev yaptı. Fantastik bir gol attı, iki golde de aktif rol oynadı. Oyundan çıkarken büyük alkış aldı.
Maçın kırılma anı: Fişi çabuk çekti
Cim-Bom’un 23’üncü dakikada Emre Çolak’la bulduğu gol oyunun kader anı oldu. Konya’nın gardı düşerken, Cim-Bom farka koştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!
























