Igor Tudor'un 'İstifa' tezahüratına o tepkisi
Galatasaray'ın Malatya'dan İstanbul'a döndüğü sırada teknik direktör Igor Tudor'a taraftarlardan büyük tepki geldi. Tudor ise taraftara 'Tamam' anlamına gelen bir işaret yaptı.
Galatasaray kafilesi, Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından 23:30 sularında İstanbul'a iniş yaptı. Takıma, Atatürk Havalimanı'nda büyük tepki gösterildi.
Sarı-kırmızılı kafile, havalimanına iniş yaptıktan sonra takım otobüsüne hareket etti. Igor Tudor'un otobüse bineceği sırada, taraftarlar 'Igor Tudor istifa' tezahüratlarında bulundu. Bu sırada Igor Tudor, ön kapıdan otobüse bineceği sırada önce yumruk daha sonra ise baş parmağıyla 'Okey' (tamam) anlamına gelen hareketi yaptı.
Hırvat teknik adam, otobüse bindikten sonra da taraftarların tepkileri devam etti. Tudor ise yerine oturarak taraftarları izledi. Igor Tudor'un zaman zaman gülümsemesi sarı-kırmızılı taraftarları daha da kızdırdı.
Bu sırada başkan Dursun Özbek ise takımla havalimanından çıkmadı ve içeride kalmayı tercih etti. Özbek, otobüsün ardından özel aracıyla havalimanından ayrıldı.
FLORYA'DA DA 'IGOR TUDOR İSTİFA' TEZAHÜRATLARI
Galatasaray kafilesi, havalimanından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne ulaştığı sırada, taraftarlar 'Igor Tudor istifa' tezahüratlarıyla otobüsü karşıladı. Takım otobüsü bu tezahüratlar arasında tesise giriş yaptı.


Igor Tudor, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı hareketi, Malatya'da da istifa tezahüratları ardından yapmıştı ve o an, böyle görüntülenmişti...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, John Stones için devrede

Arsenal'den Bruno Guimaraes hamlesi

Hull City'nin istediği transfer: Olivier Ntcham

Real Madrid ortalığı karıştıracak: Ferran Torres!

Rafael Leao için transfer görüşmesi

Acun Ilıcalı'ya transferde dev rakip!

Manchester United takipte: Ismaila Sarr

Jose Mourinho'nun Arda Güler planı!

Bayern Münih'te Laimer'e yeni sözleşme

Kevin De Bruyne için Türkiye iddiası!

























